Bedrijf

Bedrijf

In 2004 was ik als DJ op zoek naar geschikte meubels om mijn platen en apparatuur mooi te herbergen. Aangezien ik deze meubels niet kon vinden ben ik deze zelf gaan bouwen. Bevriende DJ’s en muziekverzamelaars benaderden mij daarna om ook voor hen te gaan bouwen.

Wat begon als hobby liep al vrij snel uit in een goedlopend bedrijf. Van anti-kraak locatie als werkplaats, schoof ik door naar een aantal andere locaties in Amsterdam. In 2011 verhuisde ik naar Arnhem en ook de werkplaats ‘ging mee’. Wat begon als leverancier voor meubels in Nederland breide zich al snel ook uit naar het buitenland.

Hierboven een impressie van werkplaatsen/ loodsen/ showrooms/ bekenden/vrienden/etc door de jaren heen. De man die u telkens ziet terugkomen dat ben ik .

Graag communiceer ik met u persoonlijk over de mogelijkheden. Per email en uiteindelijk graag per telefoon of ( beeld) whatsapp. Om elkaar goed te begrijpen en vooral ook om enige vorm van miscommunicatie te voorkomen. Graag ontvang ik uw 1e bericht via het contactformulier.

Kamer van Koophandel Arnhem
Btw nummer
Contact acraftdj@gmail.com