Bedrijf

In 2004 was als dj op zoek naar geschikt meubilair om mijn platen en apparatuur op een esthetische en functionele manier op te bergen. Gefrustreerd door het gebrek aan beschikbare opties, nam ik het heft in eigen handen en begon met het bouwen van een aantal meubels op maat naar mijn behoefte. Wat ik maakte verspreidde zich snel onder collega-dj's en muziekverzamelaars, wat leidde tot verzoeken om op maat gemaakte meubels voor hen te produceren. Wat begon als een persoonlijke hobby groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf.
Aanvankelijk opererend vanuit een antikraak-locatie als werkplaats, heb ik mijn werkzaamheden geleidelijk uitgebreid naar verschillende locaties in Amsterdam. In 2011 heb ik de beslissing genomen om naar Arnhem te verhuizen. De reputatie als betrouwbare partij overschreed al snel de landsgrenzen en ik begon met het leveren van meubels buiten de landsgrenzen.
Door de jaren heen heb ik diverse werkplaatsen, magazijnen, showrooms gehad en waardevolle contacten opgebouwd met kennissen en vrienden in de branche. De man die u ziet terugkeren op de fabeeldingen dat ben ik.

Graag communiceer ik met u persoonlijk over de mogelijkheden voor u en/of uw bedrijf.

Kamer van Koophandel Arnhem
Btw nummer
Contact acraftdj@gmail.com
Phone/Whatsapp00310618011529